Χειρουργική Πεπτικού

Επεμβάσεις όλου του πεπτικού σωλήνα, καλοήθεις ή κακοήθεις με ανοικτή ή λαπαροσκοπική προσέγγιση ανάλογα με την ΕΝΔΕΙΞΗ.

Επίσης η ομάδα στα πλαίσια της ογκολογίας εξειδικεύεται σε επεμβάσεις ΕΠAΝΕΓΧΕΙΡΗΣΗΣ δύσκολων περιστατικών με υποτροπή της νόσου και εφαρμόζει ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ στην αντιμετώπιση χειρουργικών ογκολογικών περιπτώσεων, όπως: HIPEC, IRE’S ή PIPAC.

Χειρουργική Ενδοκρινών

Η ομάδα ασχολείται για πλέον από 25 χρόνια με τη χειρουργική Θυρεοειδούς και Παραθυρεοειδών καθώς και Επινεφριδίων.

Nanoknife - IRE’S

Πρόκειται για μια πρόσφατη (2009), καινοτόμο τεχνολογία, που στην Ελλάδα εφαρμόζεται από το 2015, γνωστή ως ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑΤΡΗΣΗ των καρκινικών κυττάρων (irreversible electroporation).

PIPAC - (Pressurized Intra Peritoneal Aerosol Chemotherapy)

Πρόκειται για μια τεχνική που ξεκίνησε φέτος να εφαρμόζεται στη χώρα μας, ενώ στην Ευρώπη και την Αμερική εφαρμόζεται από το 2014.

HIPEC

H μέθοδος εφαρμόζεται στην Ελλάδα από το 2005 με πολύ καλά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στις ωοθήκες και το παχύ έντερο, όπως επίσης και στα βλεννώδη καρκινώματα της σκωληκοειδούς.

Χειρουργική Μαστού

Η ομάδα υποστηρίζει τις minimal επεμβάσεις για την αντιμετώπιση του πρώιμου καρκίνου του μαστού, ενώ ασχολείται επίσης με πρωτόκολλα χειρουργικής στην τοπική υποτροπή ή πιθανή σπλαχνική μετάσταση.